انواع اتاق‌ها در هتل

صنعت هتلداری یکی از مهم‌ترین بخش‌های صنعت گردشگری است. در طول سفر زمانی که خسته از یک ماموریت کاری به هتل بازمی‌گردید یا هنگامی که بعد از کلی تفریح و گشت و گذار در خیابان‌های یک مقصد گردشگری قصد بازگشت به هتل‌ خود را دارید بدون شک در پی آرامش و آسایشی هستید که هتل برای شما محیا کرده است.

اقامتگاهی آرام، راحت و دوست داشتنی می‌تواند حتی بدترین سفرها را لذت بخش کند. در دنیای بزرگ گردشگری انواع اقامتگاه با امکانات و خدمات مختلف برای مسافران و گردشگران با علایق و سلایق مختلف وجود دارد. شما با هر سلیقه‌ای که باشید حتما با قدری جست و جو می‌توانید در مقصد مورد نظر خود اقامتگاهی مطابق با نیازهای خود پیدا کنید.

هتل‌ها یکی از قدیمی‌ترین انواع اقامتگاه‌ها در دنیا هستند؛ قدیمی‌‌ترین هتل‌ها قدمی بسیار زیاد دارند که سابقه‌ی آنها به اواسط قرون وسطا می‌رسد، زمانی که گروه‌هایی از راهبان و علاقمندان به علوم دینی راه‌های طولانی و پرخطر را پشت سر می‌گذاشتند تا به سرزمین‌های مقدس سفر کنند. آنها در مسیر خود در کلیساها و مهمان‌خانه‌هایی که برای آنها تدارک دیده بودند استراحت می‌کردند.

هتل‌ها در سالیان اخیر خود به نوعی از جاذبه‌ها در مقاصد مختلف دنیا تبدیل شده‌اند. در گذشته اگر چه تنها کاربری هتل‌ها صرفا برای اقامت و استراحت بود اما امروزه در نقاط مختلف دنیا ما شاهد انواع هتل‌های تفریحی، بوتیک هتل، هتل‌های تجاری و…. هستیم که کاربری‌های مختلفی در کنار هدف اصلی که ایجاد اقامتگاه هست، دارند. به عنوان نمونه هتل‌هایی مانند هتل‌های تفریحی در لاس وگاس که انواع خدمات تفریحی و اقامتی را برای مشتریان خود فراهم کرده‌‌اند خود نوعی جاذبه‌ی گردشگری هستند که هر ساله مسافران بسیاری به این مقاصد سفر می‌کننند تا از امکانات تفریحی آنها در کنار سپری کردن تعطیلات و اوقات خوش در این شهر استفاده کنند و لذت ببرند.

یکی از مواردی که سبب رقابت بیشتر در میان هتلداران برای جذب مسافران بیشتر می‌شود نحوه و شیوه ارائه خدمات است. هر اندازه این خدمات بهتر و بیشتر باشند و مطابقت بیشتری با استانداردهای بین‌المللی داشته باشند هتل‌ها درجه کیفی بالا‌تری خواهند داشت و تعداد ستاره‌های هتل بیشتر خواهد بود. امکاناتی مانند اتاق‌های مرتب و دارای خدماتی مانند سرویس بهداشتی مجزا، سیستم گرمایش و سرمایش، تلویزیون، یخچال و… جز موارد معمول هستند که اکثر هتل‌ها دارند اما آنچه تعداد ستاره‌های یک هتل را افزایش می‌دهد نیروی انسانی مجرب، ماهر و آموزش دیده، امکانات و خدمات در سطحی بالاتر از حداقل‌ها، درجه کیفیت مصالح ساختمانی، موقعیت مکانی هتل و… است. در زمان رزرو هتل قطعا یکی از مواردی که برای هر کدام از ما اهمیت دارد منظره اتاق است. هتل‌ها بر اساس موقعیت قرار گیری آنها مناظر متفاوتی از قبیل مناظر شهری، جنگلی، کوهستانی، تاریخی، ساحل و دریا دارند که این عامل نیز خود ویژگی برای گرفتن ستاره بیشتر خواهد بود.

اما در زمان اقدام برای رزرو هتل حتما با اصطلاح‌ها و نام‌های مختلفی برای اتاق‌ها مواجه شده‌اید. نام‌هایی مانند: اتاق استاندارد، برتر، متوسط، مجلل، دوکاره، کارا و… و یا حتی در زمان رزرو نتوانسته‌اید از میان اتاق‌های دوبلکس و یک سوئیت با شناخت کافی انتخاب کنید. شاید بهتر است پیش از هر مورد دیگری قدری در مورد انواع اتاق‌های هتل صحبت کنیم.

انواع اتاق در هتل

برای تقسیم‌بندی انواع اتاق در هتل‌ها از سه فاکتور و ویژگی مهم استفاده می‌شود. کیفیت، اندازه و نما و منظره اتاق مهم‌ترین عوامل در تعیین انواع اتاق در یک هتل هستند. هتل‌های ایران نیز بر همین اساس اتاق‌های خود را تقسیم بندی می‌کنند.

  • به این نکته توجه کنید که با توجه به کیفیت و درجه هتل امکانات یک اتاق متوسط در یک هتل فرضا ۳ ستاره با یک هتل ۵ ستاره مسلما متفاوت است، و هرچه ستاره‌های یک هتل بیشتر باشد باید امکانات آن حتی در اتاق‌های پایه نیز بیشتر از انواع هتل با درجه کیفی پایین‌تر باشد.

انواع اتاق بر اساس کیفیت

اتاق پایه یا استاندارد(Standard Room)

اتاق‌هایی با حداقل امکانات هستند که وسایل و تزئینات به کار رفته شده در آنها در سطح معمول است. نما و منظره خاصی ندارند اما قیمت آنها معمولا کم است.

اتاق متوسط(Moderate Room)

این اتاق‌ها به نسبت اتاق‌های پایه کیفیت، خدمات و نما و منظره بهتری دارند، اما همچنان به دلیل متوسط بودن امکانات آنها در دسته اتاق‌های کم هزینه قرار می‌گیرند.

اتاق Superior (برتر)

معمولا بهترین اتاق‌های هتل را تشکیل می‌دهند. کیفیت امکانات اتاق هتل در این اتاق‌ها بیشتر و بهتر است و نما و منظره‌ای بسیار بهتر از اتاق‌های پایه و متوسط دارند. این اتاق‌ها در اکثر هتل‌های یک تا ۲ ستاره و برخی هتل‌های ۳ ستاره نیز جز بهترین اتاق‌ها هستند و اتاقی بهتر از آنها در هتل وجود ندارد، اما در هتل‌های با درجه کیفی بالاتر معمولا یک نوع اتاق بهتر نیز وجود دارد.

اتاق‌های مجلل(Deluxe)

معمولا پر زرق و برق‌ترین اتاق‌های یک هتل را تشکیل می‌دهند که البته گران قیمت‌ترین اتاق‌ها نیز هستند. نوع مبلمان، وسایل موجود در اتاق و منظره اتاق به نسبت سایر اتاق‌های هتل بسیار متفاوت و بهتر است.

هر اندازه که کیفیت یک اتاق بالاتر باشد معمولا تعداد آن اتاق‌ها در بین اتاق‌های هتل کمتر خواهد بود، به این ترتیب تعداد اتاق‌های مجلل کمترین میزان را در بین اتاق‌های یک هتل دارد.

سوئیت عروس و داماد Fiesta suite

یکی از کاربری‌های هتل‌ها برگزاری مراسم‌های جشن و عروسی است. معمولا در اکثر هتل‌ها به خصوص هتل‌هایی که امکان برگزاری جشن عروسی در آنها وجود دارد، سوئیت‌هایی با تشریفات و تزئینات خاص برای عروس و دااد تدارک دیده شده‌ است تا در آن برای مدتی اقامت داشته باشند.

سوئیت Presidential

سوئیت پرزیدنتال معمولا گران‌ترین اتاق یک هتل است. به طور کلی می‌تواند گفت در اکثر هتل‌ها تنها یک سوئیت پرزیدنتال وجود دارد. این نوع سوئیت، تمام امکانات یک سوئیت معمولی شامل اتاق خواب، سرویس بهداشتی، آشپزخانه و دیگر امکانات و خدمات آن را دارند اما کیفیت وسایل به کار رفته در این سوئیت‌ها به مراتب بیشتر از سوئیت‌های معمولی است. در واقع این نوع سوئیت یک سوئیت معمولی با خدمات و امکاناتی لوکس و تجملی است.

استفاده از این سوئیت‌ها در دوران ریاست جمهوری وودرو ویلسون (Woodrow Wilson)مرسوم شد زمانی که  وی به شهرها و ایالات مختلف سفر می‌کرد و احساس کرد که هتل‌ها باید اتاقی در سطح یک رئیس‌جمهور داشته باشند. اندازه یا مساحت اتاق‌های سوئیت پرزیدنتال معمولا بین ۸۰ تا ۳۵۰ متر مربع است.

سوئیت Penthouse

سوئیت‌های پنت‌هاوس از سوئیت‌های معمولی مجلل‌تر هستند و معمولا به یک تراس بزرگ دسترسی دارند. این سوئیت‌ها فضایی آرام برای مهمان‌ها فراهم می‌کنند و دارای چشم‌اندازی زیبا از محیط پیرامون هتل در بالاترین طبقه هتل دارند. امکانات و ساختار این سوئیت‌ها شبیه به سوئیت معمولی است اما به لحاظ دید و منظره متفاوتی که دارند هزینه بسیار بالاتری دارند.

اتاق مورفی(Murphy)

اتاق مورفی به اتاقی گفته می‌شود که دارای یک مبل یا کمد تختخواب‌شو است که می‌تواند در طول شب به یک اتاق خواب تبدیل شود و در طول روز، یک محوطه نشیمن باشد. اندازه یا مساحت اتاق‌های مورفی معمولا بین ۲۰ تا ۴۰ متر مربع است.

  • اتاق افراد معلول( Accessiblr/ Disable)

این نوع اتاق‌ها برای مهمان‌هایی با مشکلات فیزیکی طراحی شده است و هتل‌هایی با ستاره بالاتر از نظر قانونی باید تعدادی از این نوع اتاق را برای جلوگیری از تبعیض برای مهمان‌های خود فراهم کنند. اندازه یا مساحت این نوع اتاق‌ها معمولا بین ۳۰ تا ۴۲ متر مربع است.

اتاق کابانا(Cabana)

اتاق‌های کابانا همانطور که از نام آنها مشخص است دارای دسترسی مستقیم به استخر هستند. این اتاق‌ها که تداعی کننده یک محیط گرمسیری هستند معمولا دارای دسترسی به استخر بزرگ و مرکزی هتل هستند یا به یک استخر در فضای باز دسترسی دارند. کابانا انتخابی بی‌نظیر برای فصل تابستان به شمار می‌آید. نمای اصلی آن­ها به یک دریاچه یا یک استخر بزرگ است. معمولا کسانی که در محل اقامت خود قصد شنا دارند اگر در این اتاق­ها ساکن شوند، می­توانند از آن به عنوان رختکن هم استفاده کنند.

اندازه یا مساحت اتاق‌های کابانا معمولا بین ۳۰ تا ۴۵ متر مربع است.

اتاق‌های کابانا در مناطق گرمسیری جز دسته اتاق‌هایی هستند که اگرچه لوکس محسوب می‌شوند اما در طبقات بالا قرار ندارند بلکه در طبقه همکف قرار دارند تا به محوطه باز و استخر دسترسی داشته باشند.

اتاق دوکاره Studio Room:

اتاق‌های استودیو این امکان را به مهمانان می‌دهند تا از آنها هم برای انجام کار استفاده کنند و هم به عنوان محل استراحت. تخت خواب‌ها در این اتاق‌ها به صورتی تهیه و کارسازی شده‌اند که در دید قرار نداشته باشند، به عبارت دیگر از تخت خواب‌های توکار( دیواری) و یا مبلمان تخت‌خواب شو در این اتاق‌ها استفاده می‌شود. اتاق استودیو دارای حمام است و گاهی در آن آشپزخانۀ کوچکی نیز تعبیه شده است. این اتاق‌ها، اگر چه به سوئیت و آپارتمان شباهت دارند اما از نظر ابعاد از آنها کوچکتر هستند. استودیوها دارای یک تخت و گاهی یک مبل تختخواب‌شو هستند که برای مهمانان اضافه استفاده می‌شود. اندازه و مساحت اتاق‌های استودیو معمولا بین ۲۵ تا ۴۰ متر مربع است.

اتاق دوبلکس( duplex)

اتاق دبلکس

اتاق دوبلکس، همان طور که از نام آن پیدا است، از دو اتاق در دو طبقه مختلف تشکیل می‌شود که توسط یک راه‌پله داخلی به یکدیگر متصل می‌شوند.  این اتاق‌ها نیز مانند بسیاری از انواع اتاق‌های هتل امکانات بسیاری دارد. اتاق‌های دوبلکس بسیار شبیه به سوئیت‌ها هستند با این تفاوت که برخلاف سوئیت آشپزخانه برای اتاق‌های دوبلکس طراحی نشده است.

اتاق سالن( Parlor Room )

این اتاق­ها به نوعی برای جلسات کاری کوچک یا ملاقات­های دوستانه طراحی شده­اند و معمولا در آن­ها امکان خواب وجود ندارد. اتاق پارلر یا سالن، برای مقاصد تفریحی کاربردی ندارد و بیشتر برای اهداف تجاری و کاری مورد استفاده قرار می‌گیرد. پس می‌توان گفت برای سفرهای تفریحی، دوستانه و خانوادگی بهتر است از این اتاق‌ها استفاده نکرد چون امکانات لازم برای استراحت و تفریح را ندارند.

اتاق تو در تو(Connected Room )

این نوع از اتاق‌ها از دو اتاق که به یکدیگر راه دارند تشکیل شده است. این اتاق­ها به گونه­ای طراحی شده­اند که هرکدام از آن­ها به سمت راهروی اصلی هتل داری درب خروجی هستند و از طرفی با یک در داخلی به یکدیگر متصل می­شوند. این اتاق‌ها بهترین گزینه برای سفرهایی هستند که در آنها دو خانواده یا والدین و فرزندان حضور دارند. همچنین از این اتاق‌ها در سفرهای دوستانه که افراد به هم نزدیک هستند و صمیمیت دارند می‌توان استفاده کرد. این اتاق­ها به طور مستقل از یکدیگر هستند و سرویس بهداشتی جداگانه­ برای آن­ها در نظر گرفته شده است. اندازه یا مساحت اتاق‌های تو در تو معمولا بین ۳۰ تا ۵۰ متر مربع است.

آپارتمان Apartment

آپارتمان‌ها دارای تمام امکانات و وسایل یک آپارتمان مسکونی کامل هستند. این آپارتمان‌ها دارای هال، آشپزخانه، اتاق‌ خواب، سرویس بهداشتی هستند. از امکانات آن‌ها می‌توان به آشپزخانه‌های اپن، تجهیزات آشپزی، خشک‌کن، ماشین لباسشویی، سالن پذیرایی، میز نهارخوری و غیره اشاره کرد. آپارتمان­ها به صورت یک خوابه، دو خوابه و سه خوابه هستند. آپارتمان‌ها که با نام اتاق‌هایی برای اقامت طولانی نیز نامگذاری می‌شوند را می‌توان در مجموعه اقامتگاه‌های آپارتمانی و هتل‌ها پیدا کرد. این نوع اتاق‌ها برای مهمان‌هایی که قصد اقامت طولانی‌مدت دارند، طراحی شده‌اند. اندازه یا مساحت آپارتمان‌ها یا این نوع اتاق‌ها معمولا بین ۹۶ تا ۲۵۰ متر مربع است.

سوئیت Suite 

 سوئیت به اتاقی گفته می­شود که دارای چند بخش مجزا باشد. در استاندارد هتل‌های ایران به اتاق‌هایی که آشپزخانه و اتاق خواب مجزا داشته باشد سوئیت گفته می‌شود.

سوئیت کوچک Junior suite

اتاق نسبتا بزرگی که بخشی از آن برای پذیرایی درنظر گرفته شده باشد و در بخش دیگر تخت خواب قرار داشته باشد گفته می‌شود. در برخی سوئیت‌های جونیور، اتاق خواب از سالن پذیرایی یا هال جدا است. سوئیت مینی یا جونیور دارای یک اتاق یک ‌نفره با یک تخت و یک محوطه نشیمن است. مساحت اتاق‌های سوئیت مینی یا جونیور معمولا بین ۶۰ تا ۸۰ متر مربع است.

سوئیت یک خوابه Single suite

 سوئیت که علاوه بر قسمتی برای پذیرایی دارای یک اتاق خواب نیز باشد.

  • سوئیت دو خوابه Medium Suite

این سوئیت‌ها ماند سوئیت یک اتاقه هستند با این تفاوت که بجای یک اتاق خواب دارای دواتاق خواب هستند. تفاوت این سوئیت­ها با آپارتمان در نوع آشپزخانه و نحوۀ قرار گرفتن اتاق­ها  و طراحی آن­هاست البته در بسیاری از اوقات، نام­ آپارتمان و سوئیت به صورت جا به جا به یکدیگر اطلاق می­شود.

سوئیت دوبکس Duplex Suite 

همانطور که از نام این سوئیت‌ها مشخص است دارای دو طبقه هستند که با یک پلکان به یکدیگر متصل شده‌اند. در این نوع سوئیت­ها اتاق­های خواب در طبقۀ بالا قرار دارند و از طریق راه­پله به قسمت پذیرایی متصل شده‌اند.

سوئیت بزرگ King suite

این سوئیت­ها دارای سه اتاق خواب مجزا هستند و ابعاد آنها از یک آپارتمان با همین تعداد اتاق معمولا بزرگتر است. بجز اتاق خواب این نوع سوئیت‌ها دارای بخش‌هایی مانند سرویس بهداشتی مجزا، هال، آشپزخانه، پذیرایی نیز هستند.

انواع اتاق براساس ظرفیت

اتاق برحسب ظرفیت

اتاق یک نفره(Single)

این اتاق‌ها معمولا با علامت اختصاری SGL نشان داده می‌شوند و برای اقامت یک نفر تدارک دیده‌اند، اندازه یا مساحت اتاق‌های سینگل معمولا بین ۳۷ تا ۴۵ متر مربع است.

این اتاق‌ها تنها یک تخت خواب دارند و بسته به نوع امکانات هتل می‌توانند دارای یک تخت یک ‌نفره، دو تخت یک ‌نفره، یک تخت دابل یا حتی یک تخت کوئین باشد، اما معمولا در بیشتر هتل‌ها، اتاق سینگل دارای یک تخت است.

اتاق‌ دو نفره(Twin یا Double)

اتاق‌های دو نفره برای اقامت دو نفر خدمات ارائه می‌کنند. اندازه یا مساحت اتاق‌های دو نفره معمولا بین ۴۰ تا ۴۵ متر مربع است. نکته مهم در خصوص این نوع اتاق‌ها نوع تخت خواب به کار گرفته شده در آنها است. اگر شما یک زوج هستید و می‌خواهید یک اتاق دو نفره رزرو کنید باید اتاق Double که با علامت اختصاری DBL نشان داده می‌شود را رزرو کنید. اما اگر دو نفر هستید که تمایل دارید در یک اتاق اقامت داشته باشید می‌توانید اتاقTwin  را انتخاب کنید که با همان نام Twin نشان داده می‌شود، این اتاق‌ها شامل دو تخت خواب یک نفره هستند.

اتاق سه نفرهTriple

اتاق سه نفره همانطور که از نام آنها مشخص است، ظریف پذیرش برای سه نفر را دارند. اندازه یا مساحت اتاق‌های تریپل معمولا بین ۴۵ تا ۶۵ متر مربع است. تخت‌های این اتاق‌ها معمولا یا سه تخت یک نفره و مجزا هستند، یا یک تخت دو نفره و یک تخت یک نفره که می‌تواند به شکل کاناپه تخت خواب شو نیز باشد.

اتاق چهار نفره( Quadruple)

اتاق‌های چهار نفره برای اقامت چهار مهمان تدارک دیده شده‌اند. معمولا ۲ تخت دو نفره در این اتاق‌ها قرار داده می‌شود اما در برخی هتل‌ها از ۴ تخت یک نفره در اتاق استفاده می‌شود. در برخی موارد در زمان خلوتی از این اتاق‌ها برای ۲ نفر نیز استفاده می‌شود. اندازه یا مساحت اتاق‌های چهارنفره معمولا بین ۷۰ تا ۸۵ متر مربع است.

اتاق کوئین(Queen)

اتاق کوئین دارای یک تخت کوئین است که ابعاد آن معمولا ۱۶۰ در ۲۰۰ سانتی‌متر است. اتاق‌های کوئین با توجه به زمان شلوغی و استانداردها و قوانین هتل‌ها می‌توانند برای اقامت دو نفر یا یک نفر تدارک دیده شوند. اندازه و مساحت اتاق‌های کوئین معمولا بین ۳۲ تا ۵۰ متر مربع است.

اتاق کینگ (King)

اتاق کینگ دارای یک تخت کینگ سایز است که ابعاد این تخت حداقل ۱۸۰ در ۲۰۰ سانتی‌متر است.اتاق‌های کینگ نیز مانند اتاق‌های کوئین با توجه به زمان رزرو اتاق و قوانین هتل می‌توانند برای پذیرایی از یک نفر یا دو نفر تدارک دیده شوند.. اندازه و مساحت اتاق‌های کینگ معمولا بین ۳۲ تا ۵۰ متر مربع است.

اتاق Hollywood Twin Room

اتاق توئین هالیوود به اتاقی گفته می‌شود که دارای دو تخت یک ‌نفره است که با یک سرتختی به هم متصل هستند و دو نفر می‌توانند در آن اقامت کننداین اتاق‌ها که برای دو نفر مناسب هستند می‌توانند مورد استفاده برای زوج‌ها یا دو نفر همکار یا دوست نیز باشند. معمولا قیمت این اتاق‌ها از قیمت اتاق دو نفره اندکی کمتر است. اندازه یا مساحت اتاق‌های توئین هالیوود معمولا بین ۳۲ تا ۴۰ متر مربع است.

اتاق‌های دابل دابل (Double-double)

اتاق‌های «دابل دابل» دارای دو تخت دو نفره یا دو تخت کوئین سایز هستند. دو یا چهار نفر مهمان می‌توانند در این نوع اتاق‌ها اقامت کنند. اندازه یا مساحت اتاق‌های دابل دابل معمولا بین ۵۰ تا ۷۰ متر مربع است. با توجه به نوع هتل و امکانات آن ممکن است این نوع اتاق‌ها، دارای دو تخت یک ‌نفره و یک تخت دابل یا تخت کوئین باشد. اتاق‌های دابل دابل برای سفرهای با دوستان یا سفرهای خانوادگی بسیار مناسب است.

اتاق دلوکس (Deluxe)

اتاق‌های دلوکس دارای دو ظرفیت یک ‌نفره و دابل (دونفره) هستند. معمولا در این اتاق‌ها از تخت‌های کینگ سایز استفاده می‌شود که البته با توجه به امکانات و قوانین هتل می‌تواند در هتل‌های مختلف متفاوت باشد. اتاق‌های دولوکس تمام امکانات معمول یک اتاق را دارند ولی معمولا کیفیت امکانات در این اتاق‌ها بیشتر است. این اتاق‌ها برای خانواده‌ها و سفرهای با تعداد متوسط بسیار ایده‌آل است.

انواع اتاق بر اساس نما و منظره

اتاق منظره

نمای آبی Water View

اتاق‌های هستند که منظره آنها رو به دریا، استخر یا یک دریاچه است. در نگاه اول این اتاق‌ها بسیار شبیه به اتاق‌های کابانا هستند با این تفاوت که اتاق‌های کابانا حتما در طبقه همکف قرار دارند اما این اتاق‌ها می‌توانند در طبقات بالاتر نیز قرار داشته باشند.

نمای نیمه اقیانوسی Partial Ocean View

اتاق‌هایی هستند که نمای آنها رو به اقیانوس است و دید به اقیانوس دارند. نکته مهم در مورد این اتاق‌ها این است که همانطور که از نام آنها مشخص است نمای اقیانوسی در این اتاق‌ها کامل نیست. در حقیقت تنها بخشی از اقیانوس در این اتاق‌ها قابل روئیت است.

نمای اقیانوس   Ocean View

یکی از محبوب‌ترین اتاق‌ها در میان گردشگران هستند که نمای کامل از اقیانوس دارند. این اتاق‌ها تنها برتری که نسبت به اتاق‌های نیمه اقیانوسی دارند همین نمای کامل از اقیانوس است و اینکه مسلما باید در طبقات بالاتر قرار گرفته باشندو البته هزینه‌ی این اتاق‌ها نسبت به نمونه‌های نیمه اقیانوسی بیشتر است.

نمای ساحلی Beach Front

اتاق‌هایی هستند که علاوه بر آنکه نمای زیبایی از ساحل دارند برای دسترسی به ساحل نیازی به عبور از سالن‌های هتل نیست، این اتاق‌ها دسترسی مستقیم به ساحل دارند.

نمای کوهستانی Mountain View

 همانطور که از نام این اتاق پیداست، نمای اصلی آن به یک کوهستان است. بر اساس موقعیت قرارگیری هتل این نمای کوهستانی می‌تواند یک آتشفشان، یک پیست اسکی و یا مجموعه‌ای از کوه‌های در کنار هم باشد.

نمای باغ Garden View

این نما بیشتر در هتل‌های شهری دیده می‌شود اما در هتل‌هایی که در یک محیط طبیعی نیز قرار دارد گاها دیده می‌شود. نمای اتاق‌های این هتل‌ها رو به یک باغ یا باغچه مصفا و دیدنی گشوده می‌شود. این باغ‌ها و باغچه‌ها می‌توانند دست کاشت و یا طبیعی باشند.

نمای شهری  City View

اتاق بر حسب نمای شهری

نمای شهری یک تیغ دو لبه است. در برخی از هتل‌ها این نما به معنای این است که اتاق شما نمای خاص و زیبایی نخواهد داشت و به یک معبر شهری باز خواهد شد که در بعضی مواقع می‌تواند شلوغ و پر سر و صدا نیز باشد. اما در برخی هتل‌ها این نما یک چشم انداز زیبا دارد که از بالا تمام شهر زیر پای شما و در مقابل دیدگان شما قرار خواهد داشت. تماشای روشنایی‌های شهر در طول شب از پنجره این اتاق‌ها می‌تواند بسیار دیدنی و تماشایی باشد.

آنچه در این نوشتار به آن اشاره کردیم روش معمول و استاندارد برای دسته‌بندی اتاق‌های یک هتل است. در مورد اتاق‌ها و دسته بندی اتاق‌ها در کشورهای مختلف این نکته را در نظر داشته باشید که این استانداردها می‌توانند بومی سازی شده باشند و با توجه به قوانین و امکانات یک کشور تغییراتی در آنها بوجود آمده باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.